Wie is Henri?

Dé bedrijfsfotograaf voor bouwend Nederland en medisch - forensisch fotografie.

Unieke beelden vangen met mijn blik en deze laten bepalen door de sfeer of omstandigheid. Creëren van mooie afbeeldingen, waardoor je wordt geraakt. De fascinatie van het licht, schaduw en het lijnenspel intrigeerde me als kind al.

Het liefste wat ik doe is fotograferen maar daarnaast werd ook techniek me met de paplepel ingegeven. Mijn opleiding elektrotechniek versterkte deze interesse. De interesse in technische projecten heeft me in de jaren dan ook nooit losgelaten. Ruim tien jaar werkte ik in de bouw. Doordat mijn persoonlijke ontwikkeling in de bouw zijn weg niet vond besloot ik mijn hobby fotografie te gaan professionaliseren door het volgen van de fotovakschool.     

Als dé bedrijfsfotograaf voor bouwend Nederland mag ik dus dagelijks met mijn beide interesses aan de slag. Dit gaf me niet alleen de kans om technisch bezig te zijn maar daarnaast ook met mensen te werken. Zo mag ik al ruim 30 jaar dagelijks precies datgene doen wat ik het allerleukste vind. Het vastleggen van een omgeving, persoon of project op precies dat moment waardoor mensen worden getriggerd.   

Mensen en vaak ook mezelf laten verrassen door het moment. Kijken met een open blik naar elk object, elke invloed van omgeving of emotie. Daarnaast observeren hoe een object wordt gebruikt en de omstandigheden onderzoeken. Dat zorgt er in combinatie met mijn vakkennis als bedrijfsfotograaf voor dat ik unieke beelden vastleg die mijn klant en hun doelgroep blijft verwonderen.

Een lang gekoesterde wens is uitgekomen: vanaf 2024 ook dé fotograaf voor medische en forensische fotografie. Ik heb onlangs mijn certificaat medisch-/forensisch fotograaf behaald. Dus naast mijn VCA-VOL en GPI certificatie kan ik mij overal begeven tijdens mijn opdrachten in de bouw en medische sector.


Meer weten over mijn medische fotografie en projectfotografie voor bouwend Nederland? Neem contact op met bedrijfsfotograaf Henri Boer Fotografie 06-45434484 of stuur een mail naar info@henriboerfotografie.nl.


DJI_0041
#henriboerfotografie #bouwfotograaf #projectfotografie #bedrijfsfotografie #bouwfotografie
HBF09986
WhatsApp Image 2023-06-17 at 12.04.29
DSC08240
HBF09385
DSC03932
#henriboerfotografie #bouwfotograaf #projectfotografie #bedrijfsfotografie #bouwfotografie #interieurfotografie
#henriboerfotografie #bouwfotograaf #projectfotografie #bedrijfsfotografie #bouwfotografie #produktfotografie
Henri Boer-1034
_HBF3035
Henri Boer Fotografie-7
#henriboerfotografie #bouwfotograaf #projectfotografie #bedrijfsfotografie #bouwfotografie


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn